Hodnocení blogů

29. dubna 2012 v 15:29 | Hutchersonová
1. várka - 29.4.2012



Evalyse Downdrell
unspeakable.blog.cz
1. První dojem: Super, design nápaditý, sladěné barvy ( 5/5 )
2. Design: Páni, je vážně úžasný ( 10/10 )
3. Menu: Super popisky, ladící. Přehledné (4/5 )
4. Aktivita:( 3/5 )
5. Články:Když už článek, tak se vším všudy. Má hlavu a patu ( 5/5 )
Máš moc krásný blog!Děláš vážně hodně dobrou grafiku, pokračuj v tom, ten design je fakt moc pěkný. Doporučuju!:)
27/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Limet.♥^^
ajualblog.blog.cz
1. První dojem: Wow, to záhlaví je super ( 5/5 )
2. Design: To záhlaví+okraje stránky super. Jednoduché ( 7/10 )
3. Menu: Mohlo by to mít lepší popisky, ale jinak organizované (3/5 )
4. Aktivita:( 4/5 )
5. Články:Když už článek, tak se vším všudy. Má hlavu a patu. ( 5/5 )
Tvůj blog je hodně zajimavý, nejen designem. Doporučuju!:)
24/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ariven
ariven.blog.cz
1. První dojem: Super sladěnost barev ( 4/5 )
2. Design: Propracovaný, zajimavý ( 7/10 )
3. Menu: Jednoduchost nelze ničím zkazit :) (3/5 )
4. Aktivita:( 4/5 )
5. Články:Povídky podle ohlasů jsou super ( 5/5 )
Celkově to na mě působí nějak tajemně a záhadně,ale o to ti asi jde.Povídky jsou zajimavé, takže jen tak dál. Doporučuju!:)
23/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evanel
www.fire-graphic.blog.cz
1. První dojem: Paráda, hned mě to oslovilo ( 5/5 )
2. Design:Zajimavý, jde vidět že ti to s grafikou jde ( 9/10 )
3. Menu: Přehledné, co jsem chtěla jsem našla (5/5 )
4. Aktivita:( 5/5 )
5. Články: Super, krásné grafické výsledky (5/5 )
Tvůj blog mě vážně zaujal a moc se mi líbí!Opravdu Tě musím pochválit za tak super grafiku. Doporučuju!:)
29/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kada
evil-g.blog.cz
1. První dojem: Na první pohled dobrý, nápaditý ( 4/5 )
2. Design: Propracovaný, akorád mi nesedí moc sladěnost barev ( 8/10 )
3. Menu: Líbí se mi popisky v záhlaví, menu taky super (5/5 )
4. Aktivita:( 5/5 )
5. Články: Většinou jde o grafiku, takže super (5/5 )
Pěkný blog, děláš zajimavou grafiku a jde to vidět i na tvé návštěvnosti.
27/30

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




2.várka - 1.5.2012

Pyrit
marvel-mystery.blog.cz
1. První dojem: No desing mě nijak moc nenadchl, ale tobě se to tak asi líbí;)( 3/5 )
2. Design: V jednoduchosti je krása ( 6/10 )
3. Menu: Přehledné, jednoduché, snadlo najitelné (4/5 )
4. Aktivita:( 5/5 )
5. Články: Máš zajimavé recenze a baví mě tvé články číst (5/5 )
Tvůj blog se mi zdá pěkný, takový naprůměr až průměr:) Doporučuju!:)
23/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lisa
www.lisa-blogis.blog.cz
1. První dojem: Tvůj blog mě upřímně moc neoslovil (3/5 )
2. Design: Obyčejný, moc výrazné neladící barvy ( 5/10 )
3. Menu: Těžko v něm jde co najít (3/5 )
4. Aktivita:( 3/5 )
5. Články: Většinou jde jenom o obrázky, ale to tak asi chceš no.;) (4/5 )
Máš takový průměrný blog, ale uričtě by na něm šlo zapracovat;)
18/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AnnaLisa
annalisa.blog.cz
1. První dojem: Black and white, zajimavý (3/5 )
2. Design: V jednpduchosti je krása a líbí se mi ty obrázky v záhlaví ( 7/10 )
3. Menu: Přehledné, našla jsme to co jsem chtěla:) (5/5 )
4. Aktivita:( 4/5 )
5. Články: Zajimavé články, nepíšeš blbosti a mají smysl (4/5 )
Tvůj blog je velmi specifický jednoduchostí a lehkostí a to se mi líbí.Doporučuju!:)
23/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexia
tvdthevampirediaries.blog.cz
1. První dojem: Super, nemám co vytknout! (5/5 )
2. Design: Zajimavý, moc se mi líbí ty fotky, barevně sladěný ( 10/10 )
3. Menu: Přehledné, popisky jsou super (5/5 )
4. Aktivita:( 5/5 )
5. Články: Jde o zaměřený blog na TVD, takže není divu, že skoro všechny články jsou věnované právě tomuto seriálu. (5/5 )
Tvůj blog mám strašně ráda a v ničem ohledně něho nejsem nejspokojená.Doporučiju!:)
30/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ája z 90210
beverlyhills90210-newgeneration.blog.cz
1. První dojem: Super letní barvy a celé mi to příjde hodně pozitivní (5/5 )
2. Design: Jednoduchý a miluju ty barvy!( 8/10 )
3. Menu: Vše je přehledné, ale popisky by moc nesedí k celkovému designu (4/5 )
4. Aktivita:( 5/5 )
5. Články: Jelikož jde o seriálový blog, tak to všechno sedí a články mimo nejsou nudné (5/5 )
Tvůj blog se mi vážné líbí a nemám sním žádný problém. Doporučuju!:)
27/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Domčika
www.crazy-house.blog.cz
1. První dojem: Působí to na mě velice příjemně ;)(4/5 )
2. Design: Jednoduchý obrázek s pointou, netřeba přeplácané atd.. :) to se mi líbí ( 7/10 )
3. Menu: Moc jsem se tam nějak nezorientovala a nevěděla jsem, kde co je(3/5 )
4. Aktivita:( 4/5 )
5. Články: Články většinou o modě atd ... líbí se mi:) (4/5 )
Tvůj blog je takový průměrný, ani přímo hrozný, ale ani to není perfektní.Ale i tak na mě celkem zapůsobil.Doporučuju!:)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




3. várka - 2.5.2012




Kajuš ♥
daily-josh.blog.cz
1. První dojem: Prostě Josh a nemám ktomu víc slov ;):D !(5/5 )
2. Design: Je vážně super, ty barvy a prostě to vše:) (JOSH) ( 10/10 )
3. Menu: Skvělé popisky ladící s layoutem,akorád jsem nějak nenašla rubriky atd... (4/5 )
4. Aktivita:( 4/5 )
5. Články: Ať už se to týká HG nebo Joshe, máš je super ;) Moc se mi líbí jakým stylem to děláš;)(5/5 )
Miluju tvůj blog .. a nic bych na něm neměnila:)Doporučuju!:)
28/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vamp-Boy
hunger-games-saga.blog.cz
1. První dojem:Už jenom to, že je blog o HG na mě dělá dojem:D;) (4/5 )
2. Design: Jednoduchý a stejně zajimavý:) oranžová a černá neomrzí;) ( 6/10 )
3. Menu: Popisky ladí s layoutem a je to skvěle zorganizované;)(5/5 )
4. Aktivita:( 5/5 )
5. Články: Tvůj blog mě ještě nikdy ohledně článků nezklamal, ráda si pročtu novinky atd..;)(5/5 )
Tvůj blog máám hodně ráda a navštěvujiho několikrát denně:)Doporučuju!:)
25/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peťušaa
www.look-ahead.blog.cz
1. První dojem: Trochu chaos,ale mě se to líbí!:)(4/5 )
2. Design: Takový jednoduchý, barvy k sobě ladí :) ( 7/10 )
3. Menu: To se mi strašně líbí! i jsem se o tobě něco dozvěděla a i jsem našla rubriky a všechno:)(4/5 )
4. Aktivita:( 3/5 )
5. Články: Většinou se to týká co máš ty ráda a tak .. prostě mě to baví číst!:)
Tvůj blog se mi velice líbí:) jsem na něm ráda a ráda se tam vracím:) Doporučuju!:)
23/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mell
hunger-games-daily.blog.cz
1. První dojem: jediné co si můžu říct.. profesionální web:)!(5/5 )
2. Design: Nehorázně úžasný:) klaním se tomu kdo ho udělal( 10/10 )
3. Menu:Totéž co k layoutu, moc se mi líbí a našla jsem vše co jsem chtěla;) (5/5 )
4. Aktivita:( 5/5 )
5. Články: Propracované, hodně novinek, skvělá grafika do toho, lezle co vytknout;)(5/5 )
Váš blog si beru vlastně za příklad, jak by blog měl vypadat;)Doporučuju!:)
30/30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Allyson
http://stuff-i-fucking-love.blog.cz/
1. První dojem: Super, hezky vapadá ta animace (5/5 )
2. Design: parádní, moc se mi líbí to záhlaví + okraje stránky ( 8/10 )
3. Menu:všechno přehledné, pěkně uspořádané a parádní popisky (5/5 )
4. Aktivita:( 5/5 )
5. Články:Více píšeš o celibritách a taak .. vždycky u tebe najdu novinky;) (5/5 )
Máš super blog, tak v něm pokračuj:)Doporučuju!:)
28/30
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Do you like this blog?

Yes
No

Komentáře

1 Radusch - ♥Your Aff♥ Radusch - ♥Your Aff♥ | Web | 29. dubna 2012 v 15:37 | Reagovat

výborná hodnocení, blogy si to zaslouží ;)

2 Kika Kika | E-mail | Web | 29. dubna 2012 v 15:41 | Reagovat

Pokojne aj do Elite.. :))

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

3 Rosemary Rosemary | Web | 29. dubna 2012 v 18:37 | Reagovat

skvělá hodnocení :)

4 Mrs. Limet.♥^^ Mrs. Limet.♥^^ | Web | 29. dubna 2012 v 19:01 | Reagovat

Děkuju za hodnocení!:))

5 Hermionka♥Sbéčko♥ Hermionka♥Sbéčko♥ | Web | 29. dubna 2012 v 19:41 | Reagovat

Pěkná hodnocení... :-)

6 ariven ariven | Web | 29. dubna 2012 v 19:41 | Reagovat

Dík za hodnocení ;)

7 Evanel Evanel | Web | 29. dubna 2012 v 19:54 | Reagovat

Jéé.. děkuji za krásné hodnocení! :))

8 Alexia Alexia | Web | 30. dubna 2012 v 6:03 | Reagovat

Pekné hodnotenie :-)

9 ncool-fotomania ncool-fotomania | Web | 30. dubna 2012 v 9:52 | Reagovat

Ahojky moc bych byla ráda kdybyses přihlásila do mé soutěže. Je to soutěž o nejkrásnější nehty více info tady!
http://ncool-fotomania.blog.cz/1204/prihlaska-do-souteze-sonn#komentare
moc budu ráda když se přihlásíš

10 DarRayer DarRayer | E-mail | Web | 30. dubna 2012 v 16:13 | Reagovat

Krásná hodnocení :) .. Doufám, že jednou ohodnotíš i můj blog xD ..

11 Mell Mell | Web | 30. dubna 2012 v 17:43 | Reagovat

Fuha... som zvedava ako dopadne máš blog :)

12 Ája z 90210 :) Ája z 90210 :) | Web | 1. května 2012 v 13:27 | Reagovat

Ohodnotila by si mi prosím taky někdy blog? :P

13 AnnaLisa AnnaLisa | E-mail | Web | 1. května 2012 v 19:48 | Reagovat

Děkuji, moc mě hodnocení potěšilo ;)
P.S. Super blog

14 Domčika Domčika | Web | 1. května 2012 v 20:08 | Reagovat

ďakujem :) no menu som chcela také originálnejšie takže tak ;) a designy neviem veľmi robiť a ani sa mi nikto neozval takže tak :)

15 Alexia Alexia | Web | 1. května 2012 v 20:13 | Reagovat

Veľmi pekne ďakujem ♥

16 Ája z 90210 :) Ája z 90210 :) | Web | 2. května 2012 v 7:06 | Reagovat

Děkuji <3 :)

17 Allyson Allyson | Web | 2. května 2012 v 17:07 | Reagovat

díky moc :)

18 Petušaa Petušaa | Web | 2. května 2012 v 17:44 | Reagovat

Díky moc :D

19 Kajus Kajus | Web | 3. května 2012 v 15:56 | Reagovat

děkuji moc :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama